Tarjoamme turvallisen kodin sijaishuoltoa tarvitsevalle lapselle. Meillä voi asua lyhyt- tai pitkäaikaisesti. Ryhmäkotien tilat ovat kodikkaat ja avarat. Sijaishuoltopaikkoja meillä on yhteensä neljätoista.

Lisäksi tarjoamme laadukasta jälkihuoltoa ja ammatillista tukihenkilötyötä. Palvelua tarjotaan lastensuojelun asiakkaalle yhteistyössä sosiaalityöntekijän kanssa.


Toimintayksiköt

Päivilä

Päivilän toimintayksikkö sijaitsee Kotkan Lankilassa hyvien kulkuyhteyksien sekä palvelujen läheisyydessä. Yksikössä on suuret yhteiset tilat sekä jokaiselle lapselle oma huone. 

Yksikössä on paljon tekemistä. Sieltä löytyy esimerkiksi pelitila, biljardipöytä, puolapuut, kotileffateatteri, sauna, leikkihuone ja suuri takapiha paljuineen.

Lisäksi yksikön yhteydessä on tukiasunto, jota voidaan hyödyntää verkostonevotteluihin, koulutuksiin, itsenäistymishajoitteluun tai erillisenä tapaamistilana.

Taimela

Taimelan toimintayksikkö sijaitsee rauhallisella asuinalueella
Kotkan Koivulassa. Yhteiset tilat ovat avarat ja niihin kuuluvat muun muassa pelitila, kotileffateatteri ja sauna. Jokaisella lapsella on oma huone.

Suojaisa ja aidattu piha-alue soveltuu hyvin lasten leikkipaikaksi sekä ajanviettoon.

Lisäksi yksikön yhteydessä on tukiasunto, jota voidaan hyödyntää verkostonevotteluihin, koulutuksiin, itsenäistymishajoitteluun tai erillisenä tapaamistilana.Tukityö

Työskentelyn keskeisenä tavoitteena on lisätä nuoren osallisuutta, asumisen ja elämänhallinnan taitoja, hyvinvointia sekä mahdollisuuksia. Arvokkain työväline on työntekijän ja asiakkaan välille muodustuva luottamussuhde.


Kurkista toimintaamme


Tule moikkaamaan meitä somessa